Įkelkite paveikslėlį, gaukite nuorodą
Nemokamas paveikslėlių talpinimas. Numeskite failą, pasirinkite, kiek laiko jis egzistuos, ir dalinkitės nuoroda.
Išsaugota tik šioje naršyklėje. Išvalius sąrašą jokie vaizdai neištrinami.
Ką gausite
-
Visiškai nemokama, paskyra nereikalinga
Numeskite failą ir dalinkitės nuoroda. Registracija neprivaloma.
-
Jūs pasirenkate, kiek laiko tai truks
Išsaugokite paveikslėlį amžinai arba leiskite jam automatiškai ištrinti po 15 minučių, vienos dienos ar bet kokio laiko tarp jų.
-
Apsauga slaptažodžiu
Slaptažodžio pridėjimas iš tikrųjų užšifruoja failą, o ne tik jį užrakina — kiekvienas, atidarantis nuorodą, prieš pakraunant paveikslėlį turi įvesti slaptažodį.
-
Nuorodos ir įterpimo kodas
Tiesioginė nuoroda, taip pat paruoštas HTML ir BBCode kodas. Pasirinkite formatą ir nukopijuokite vienu paspaudimu.
Palaikomi formatai
Iki 32 MB vienam paveikslėliui.
- avif
- bmp
- gif
- heic
- heif
- jpeg
- jpg
- png
- svg
- webp
Dažniausiai užduodami klausimai
Taip. Nėra jokio mokamo plano ar mokamo lygio — viskas šioje svetainėje, įskaitant didesnę įkėlimo ribą prisijungusiai paskyrai, yra nemokama.
Ne. Įkėlimas visiškai veikia be paskyros. Prisijungimas neprivalomas — jis padidina jūsų įkėlimo ribą ir suteikia vietą tvarkyti savo įkėlimus bei albumus, tačiau niekada nėra būtinas.
Tiek, kiek pasirinksite įkeldami — nuo 15 minučių iki 30 dienų, arba išsaugotas, kol patys jo neištrinsite.
Taip. Vos tik baigus įkėlimą, gausite vienkartinę ištrynimo nuorodą, kuri veikia net be paskyros. Jei buvote prisijungę, taip pat bet kada galite ištrinti bet ką, ką įkėlėte, per „Mano įkėlimai".
Daugiau nei paprastas prisijungimo langas: slaptažodžio pridėjimas užšifruoja patį failą mūsų serveryje, o ne tik užrakina užklausą už raginimo.
Tik jei kuris nors paveikslėlis pranešamas. Niekas automatiškai neskenuojama ir neperžiūrima.
Taip — kiekvienas įkėlimas pateikiamas su tiesiogine nuoroda, taip pat paruoštu HTML ir BBCode kodu. Jei nenorite, kad paveikslėlis būtų įterptas kitose svetainėse, įkeldami pažymėkite „Blokuoti įterpimą kitose svetainėse".
Taip. iPhone nuotraukos paprastai išsaugomos HEIC formatu — įkelkite ją tokią, kokia yra, ir ji bus automatiškai konvertuota į JPEG, nereikės iš anksto keisti kameros nustatymų.
Naudokite nuorodą „Pranešti apie piktnaudžiavimą" puslapio apačioje. Pranešimą, nurodantį konkretų paveikslėlį, perskaito žmogus, jis nelieka eilėje.